2018. március 3., szombat

Építek egy elektromos kerékpárt - 3. rész - Kinyitom az akksit és még valami

Úgy tűnik kínai akksibeszállítóm nem hazudott, valóban LG cellák vannak a szoknyája alatt. LG M26-os cellák. Darabja 2600mAh, 50 db van benne, elvileg ez a cella 10A-al meríthető. Ez így akkor rendben is van, megnyugodtam.


Közben a motor beszállítóm közölte, miután két héttel a rendelésemre rákérdeztem, hogy mikorra várhatom, hogy kiküldi, tehát azt mondta, hogy még 2 hónap. Hát akkor azt a rendelésemet is töröltem és kerestem egy másik beszállítót. Itt kicsit más, kicsit drágább a készlet, csak küldjék már. Persze az még arrébb lesz, hogy megérkezzen, azt írták az oldalukon, hogy legyünk türelmesek és adjunk 10 napot az összeszerelésre mert a hátsó motort nehezebb összerakni. Szinte látom magam előtt a munkásokat.


Szóval itt látható, hogy a felirat alapján LG cellák vannak benne. Aztán két hét alatt meg is érkezett ez a watt mérő amit rendeltem Kínából. Ez mutatja majd az aktuális fogyasztását a motornak, ennek segítségével lehet majd látni mekkora sebességnél mennyi az annyi, lehet optimalizálni a fogyasztást. Ja, 2500 ft volt asszem.




Úgyhogy megint csak várnom kell a további tárgyak megérkezésére.

2 megjegyzés:

  1. Kíváncsian várjuk a folytatást, kedves Gyula...

    VálaszTörlés
  2. Playtech Casino & Slots - DRMCD
    Find your complete directory of games, slots, 정읍 출장마사지 and 목포 출장안마 more at DrMCD. 남양주 출장샵 Search for the 대전광역 출장안마 hottest slots and 포천 출장안마 games here. Get the best software, bonuses,

    VálaszTörlés